Lad os tegne
...en isbjørn!


Vinterferien nærmer sig, og måske I allerede har en masse spændende planer på programmet? Ellers har vi her en oplagt aktivitet, som er nem for dig og hyggelig for ungerne! Vi har nemlig lavet en simpel tegneguide, så I selv kan tegne isbjørnen fra vores helt nye vintereventyr Navn, Navn og Navn på rejse med den magiske lanterne.

Alt du skal gøre, er blot at printe tegneguiden og spidse blyanten. Herfra er det op til dig, om du vil tegne stregerne, og lade børnene farvelægge, eller om det i virkeligheden er dem, der skal tegne sin helt egen isbjørn!


God fornøjelse!


Følg os på Instagram og find flere tegneguides

Var du vild med tegneguiden her? Så følg @minbedstebog på Instagram, hvor vi løbende deler flere tegneguides samt andet spændende indhold.


Andet på bloggen

03. Aug 2023 10:04

CFO hos Min Bedste Bog

Stillingsopslag CFO

Få hjælp til at skabe en god putterutine

Er I udfordret, når det kommer til putning? I vores godnatbog finder I et par gode råd og værktøjer til, hvordan I kan skabe en god og tryg putterutine.

Klar til skolestart! Gratis alfabetark og skoleskema

Bliv klar til den store dag med vores populære skolebog. Print også selv vores gratis alfabetark og personlige skoleskema!

Tag på en hyggelig skovtur og medbring jeres egen bingo

Tag på opdagelse i den skønne natur og se, om I får fuld plade med vores gratis skovturbingo! En hyggelig aktivitet for både store og små!

Tre gode råd om blestop fra vores nye bog

Overvejer I et blestop? I denne artikel deler vi tre gode råd fra vores bog om blestop, så I kan blive godt klædt på til at tage det store skridt.

Påsketegninger og den oplagte gave til påskeægget

Print og farvelæg de gratis påsketegninger fra vores søde farvebog, som desuden er en oplagt gave i påskeægget!

Få en god børnehavestart

At starte i børnehave er en stor ting for både barn og forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag.

Hjemmelavet pynt til Halloween og efterår

Lav jeres egen Halloween pynt med fine motiver fra vores populære spøgelsesbog. Et hyggeligt DIY projekt til efterårsferien!