Klar til skolestart! Gratis alfabetark og skoleskema

Kender du et kommende skolebarn? At starte i skole er en stor begivenhed, som de fleste børn glæder sig til, men glæden kan også være blandet med spænding eller nervøsitet over alt det nye, der skal ske. Når der sker ændringer i et barns liv, er det altid en god idé at forberede barnet så meget som muligt, da det giver barnet tryghed at vide, hvad der kommer til at ske - og det er netop dét, I kan med vores populære skolebog.

Bogen er udarbejdet af psykolog og børnebogsforfatter, Ina Victoria Haller. Den indeholder situationer, som er generelle for alle kommende skolestartsfamilier og er skrevet som en hjælp til at forberede børn på skolestarten. Bogen beskriver forberedelserne op til skolestarten og giver samtidigt et billede af, hvordan første skoledag kommer til at forløbe. Undervejs i bogen stilles der spørgsmål til barnet, så der er mulighed for at gå i dialog om skolestarten og få uddybet de følelser og tanker, barnet gør sig om at skulle starte i skole.

Øv bogstaver med vores gratis alfabetark!
Kan I heller ikke vente til skolestarten? Med vores gratis alfabetark kan I bruge tiden på at øve bogstaver! Alt I skal gøre er blot at printe PDF'en og spidse blyanterne - og så kan barnet ellers begynde at øve sig på de mange bogstaver.

PDFHent også vores gratis og personlige skoleskema!
En anden måde at forberede sig på er ved at printe jeres helt eget og personlige skoleskema, hvor der er plads til at skrive både aktiviteter og skolefag på planen. På den måde kan barnet let følge med i, hvad der skal ske alle ugens dage. Personliggør skoleskemaet her og print det derefter ud og udfyld det sammen.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev for mere inspiration
Faldt aktiviteten i god jord? Så husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler mere inspiration som dette samt spændende nyheder og særlige tilbud.Andet på bloggen

03. Aug 2023 10:04

CFO hos Min Bedste Bog

Stillingsopslag CFO

Få hjælp til at skabe en god putterutine

Er I udfordret, når det kommer til putning? I vores godnatbog finder I et par gode råd og værktøjer til, hvordan I kan skabe en god og tryg putterutine.

Tag på en hyggelig skovtur og medbring jeres egen bingo

Tag på opdagelse i den skønne natur og se, om I får fuld plade med vores gratis skovturbingo! En hyggelig aktivitet for både store og små!

Tre gode råd om blestop fra vores nye bog

Overvejer I et blestop? I denne artikel deler vi tre gode råd fra vores bog om blestop, så I kan blive godt klædt på til at tage det store skridt.

Påsketegninger og den oplagte gave til påskeægget

Print og farvelæg de gratis påsketegninger fra vores søde farvebog, som desuden er en oplagt gave i påskeægget!

Få en god børnehavestart

At starte i børnehave er en stor ting for både barn og forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag.

Lad os tegne
...en isbjørn!

Følg tegneguiden med få lette streger og imponer ungerne med den velkendte isbjørn fra vores magiske vintereventyr!

Hjemmelavet pynt til Halloween og efterår

Lav jeres egen Halloween pynt med fine motiver fra vores populære spøgelsesbog. Et hyggeligt DIY projekt til efterårsferien!