Hjemmelavet pynt til Halloween og efterår


Efteråret er her! Den perfekte mulighed for at hygge indendøre med en kop varm kakao, en skøn bog og måske et kreativt projekt, mens regnen rusker udenfor? Hvis I er ligeså vilde med klippe-klistre projekter, som hovedpersonerne i vores uhyggelige hyggelige efterårsfortælling Navn, Navn og Navn og spøgelseshusets hemmelighed, så har vi her den perfekte aktivitet til efterårsferien.

Med denne guide kan I nemlig lave jeres helt egen Halloween eller efterårs uro med fine motiver fra vores populære spøgelsesbog, som vil pynte fint i hjemmet. Download blot denne PDF og følg guiden step by step - så er I sikret et par hyggelige og kreative timer sammen.


Det skal I bruge

Den udprintede PDF, en saks, en limstift, to træpinde og lidt tråd.

Kom godt i gang
PDF'en består af to sæt med spejlvendte sider, som sammen danner en forside og bagside af hver figur. Start med at printe denne ved at klikke på ovenstående PDF og find de andre redskaber frem. Lav så en kop varm kakao og sæt jer godt til rette. NU er I klar til at starte!

1. Klip alle figurerne ud og saml dem parvis, så I har en forside og bagside af hver figur. Er kanterne ikke helt skarpe, så bare rolig! De klippes helt fine senere hen.

2. Når alle figurene er samlet parvis, klippes da et stykke tråd på ca. 40-50 cm. til hvert par.

3. Find så limstiften frem. Nu skal de to bagsider af hver figur limes sammen med tråden imellem. Vær opmærksom på, at tråden skal stikke ud af toppen af figuren, så de ikke hænger på hovedet. Pres de to stykker papir godt sammen, så tråden ikke glider ud, og så I undgår luftbobler.

4. Nu er det blevet tid til at finpudse. For at få en pæn kant klippes der nu langs kanten på hver figur. Start gerne i toppen, lige ved siden af tråden, og klip så hele vejen rundt. Men pas endelig på at tråden ikke klippes over til sidst.

5. Bind nu de to træpinde sammen, så de danner et kryds. Her bruges et ekstra langt stykke tråd, da dette skal bruges til at hænge uroen op i enten en lampe, loftet eller hvor end, I ellers vil hænge den.

6. Når konstruktionen med træpindene er klar, kan I begynde at placere figurerne tilfældigt på uroen ved at binde trådene fast på træpindene. Sørg gerne for, at figurene danner en nogenlunde lige vægtfordeling, så uroen ikke kommer til at hænge skævt.

Nu er jeres uro færdig og klar til at blive hængt op!


Del jeres projekt med os #mbbdiy
Vi håber, at I har haft det ligeså hyggeligt med dette projekt, som vi. Skulle I få lyst til at dele det, så husk endelig at tagge @minbedstebog og #mbbdiy, så vi får mulighed for at se alle jeres fine kreationer.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler mere inspiration som dette samt spændende nyheder og særlige tilbud.

Andet på bloggen

03. Aug 2023 10:04

CFO hos Min Bedste Bog

Stillingsopslag CFO

Få hjælp til at skabe en god putterutine

Er I udfordret, når det kommer til putning? I vores godnatbog finder I et par gode råd og værktøjer til, hvordan I kan skabe en god og tryg putterutine.

Klar til skolestart! Gratis alfabetark og skoleskema

Bliv klar til den store dag med vores populære skolebog. Print også selv vores gratis alfabetark og personlige skoleskema!

Tag på en hyggelig skovtur og medbring jeres egen bingo

Tag på opdagelse i den skønne natur og se, om I får fuld plade med vores gratis skovturbingo! En hyggelig aktivitet for både store og små!

Tre gode råd om blestop fra vores nye bog

Overvejer I et blestop? I denne artikel deler vi tre gode råd fra vores bog om blestop, så I kan blive godt klædt på til at tage det store skridt.

Påsketegninger og den oplagte gave til påskeægget

Print og farvelæg de gratis påsketegninger fra vores søde farvebog, som desuden er en oplagt gave i påskeægget!

Få en god børnehavestart

At starte i børnehave er en stor ting for både barn og forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag.

Lad os tegne
...en isbjørn!

Følg tegneguiden med få lette streger og imponer ungerne med den velkendte isbjørn fra vores magiske vintereventyr!