Det med småt

Opdateret august 2021

Fragt og levering

Alle forsendelser sendes med DAO til enten pakkeshop eller privatadresse. Leveringstiden er 4-5 hverdage. Vær dog opmærksom på, at der i visse perioder med helligdage, ferier og højt belastede perioder kan opstå længere leveringstid. Ligeledes kan der forventes længere leveringstid til ikke brofaste øer. 

Vælger du levering direkte til din privatadresse, accepterer du samtidig, at DAO på dit ansvar må stille pakken ved din hoveddør. Kan DAO ikke levere pakken ved din hoveddør, vil pakken blive omdirigeret til en DAO pakkeshop nær dig, og du vil herefter modtage information omkring afhentning.

Så snart din ordre er afsendt fra vores produktion vil du modtage en mail herom. I mailen vil være et Track & Trace nummer, så du kan følge leveringen af din pakke. Ligeledes vil du modtage en mail samt en SMS, når pakken er leveret eller klar til afhentning. Vær opmærksom på, at pakken skal afhentes inden for 10 dage, hvorefter den vil blive returneret til os.

Det er ikke muligt selv at afhente ordrer på vores lager. 

Vi tilbyder levering til hele Danmark samt det meste af Europa. Er du i tvivl, om vi leverer til en given destination, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Retur/fortrydelsesret

Da alle bøger er unikke og personligt producerede til hvert enkelt barn, tages ordrer ikke retur. Ligeledes kan en ordre ikke annulleres, såfremt produktionen af denne er påbegyndt. Det er derfor vigtigt, at alle informationer, som er indtastet under bestillingen, tjekkes grundigt, før ordren gennemføres. 

Opstår der et behov for at foretage nogle ændringer i bestillingen, har du 1 time til at lave disse ændringer (via din ordrebekræftelse), hvorefter det ikke længere vil være muligt at ændre i ordren. Når du ikke at foretage disse ændringer, inden produktionen påbegyndes, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Betalingsinformationer

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Hos Minbedstebog.dk kan du betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, MobilePay, PayPal og Apple Pay.

Sikkerhed

Vi benytter QuickPay til at styre betalingerne. QuickPay krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. QuickPay er Danmarks førende online betalingssystem. Oplysninger afgivet på Minbedstebog.dk opbevares med det ene formål at kunne betjene dig som kunde og levere dine varer. Ved betaling og indtastning af kortoplysninger sker dette direkte igennem PBS. Derfor er dine kortoplysninger 100% sikret hos PBS. Hverken Minbedstebog.dk eller andre har mulighed for at få adgang.

PBS stiller endvidere garanti for forbrugernes penge ved handel på nettet. Du er som kunde sikret mod misbrug og har ingen selvrisiko.

Mails og markedsføring

Som en del af vores kundeservice udsender vi i forbindelse med køb en række forskellige mails. Herunder en ordrebekræftelse, en kvittering, en mail om at ordren er afsendt, samt en bekræftelse på ændringer, såfremt du har rettet i dine oplysninger, inden for 1 time efter bestillingen er gennemført.

Handelsbetingelser

Formål og omfang

Disse betingelser fastlægger de nærmere vilkår for levering af varer og services fra Minbedstebog.dk. Ved hvert køb accepteres vilkårene i handelsbetingelserne. Minbedstebog.dk forbeholder sig retten til at ændre betingelserne uden varsel og med virkning for allerede indgåede aftaler.

Pris og betaling

Alle priser vist på Minbedstebog.dk er inkl. moms, og der pålægges fragtomkostninger, medmindre andet er oplyst. Betaling sker ved endt bestilling via de på hjemmesiden anerkendte betalingsmetoder.

Levering og forsinkelse

Levering finder sted, når produktet er færdigt. Som hovedregel produceres og afsendes der indenfor 4-5 hverdage fra bestillingen er gennemført. Kunden er berettiget til at hæve aftalen på betingelse af afsendelse af forudgående påbud, såfremt tidsplanen overskrides væsentligt. Væsentlig forsinkelse indtræder tidligst ved mere end 30 arbejdsdages afvigelse fra en aftalt frist. Såfremt tidsplanen forrykkes grundet forhold, som Minbedstebog.dk ikke bærer ansvar for (herunder forsinkelser eller manglende levering fra underleverandører, forsinkelser hos kunden og kundens manglende medvirken), kan forsinkelser ikke medføre, at kunden tillægges misligholdelsesbeføjelser, herunder ophævelsesadgang.

Forsinkes eller forhindres levering grundet force majeure, kan Minbedstebog.dk ikke holdes ansvarlig. Skulle en begivenhed som Minbedstebog.dk ikke bærer ansvaret for bevirke, at opfyldelse af Minbedstebog.dks leveringsforpligtelser fordyres, er Minbedstebog.dk ikke forpligtet til at gennemføre disse. Ved beviselig rettidig afsendelse (i forhold til aftalte tidspunkt for levering), kan Minbedstebog.dk ikke holdes ansvarlig for post- og fragt leverandørs forsinkede levering eller bortkomst af forsendelse. Kunden kan aldrig gøre forsinkelse gældende for produkter som allerede er leveret.

Ejendomsforbehold

Kunden opnår først ejendomsretten til fysiske eksemplarer af et produkt, når der sker fuld betaling til Minbedstebog.dk. Samtlige varer fra Minbedstebog.dk forbliver dennes ejendom indtil fuld betaling er modtaget. Efter ejendomsrettens overgang til kunden forbeholder Minbedstebog.dk sig ret til at bruge fremstillet arbejde som reference i egen markedsføring.

Reklamation og mangler

Minbedstebog.dk har intet ansvar for fejl, som kunden ikke skriftligt har rettet inden bestillingen blev foretaget. Viser leverancen sig at være mangelfuld eller behæftet med fejl, er kunden forpligtet til at reklamere herover inden for rimelig tid ved at tage direkte kontakt til os. Minbedstebog.dk er berettiget til at forsøge at afhjælpe en mangel, såfremt dette kan ske inden rimelig tid, og såfremt det vurderes, at Minbedstebog.dk kan holdes ansvarlig for fejlen.

BEMÆRK: at farver i den endelige trykte bog kan variere fra farverne, som de repræsenteres ved skærmvisning, og at dette ikke anses som værende en fejl. Samt at hudtoner og hårfarver, som vist i bestillingsprocessen, ikke er præcise og kan variere i forhold til, hvordan karaktererne i de forskellige bøger er illustreret.

I øvrigt er købelovens regler om 2 år reklamation gældende.

Begrænset hæftelse

I tilfælde af forsinkelse, eller i tilfælde af mangler ved det leverede hæfter Minbedstebog.dk ikke for driftstab, tab af avance eller andet indirekte tab, herunder tab som følge af kundens retsforhold over for tredjemand. Minbedstebog.dk er i øvrigt kun erstatningsansvarlig over for kunden ved tab eller skade påført som følge af grov uagtsomhed eller forsætlige handlinger. Minbedstebog.dk er ikke ansvarlig for indirekte tab eller direkte tab, hvis sidstnævnte er som følge af forsinkelser eller tab af data eller tabt indtjening.