Hjertet i Min Bedste Bog!


❤️ Vi har hjertet med i Min Bedste Bog ❤️

Min Bedste Bog er vores fælles drøm og passion – og arbejdet med børn og personlige børnebøger er vores daglige inspiration og motivation.

Vores mål med at lave personlige børnebøger er at gøre livet og hverdagen skønnere, hyggeligere og lettere for børn og børnefamilier. Lidt mere nærvær og lidt mere samvær i en travl og hektisk hverdag!

Vi går hver dag på arbejde for at efterleve vores fælles kerneværdier 🌈

Hver dag skaber vi personlige bøger til børn, hvor barnet selv spiller hovedrollen. Dit barn kan spille hovedrollen i hver eneste personlig børnebog her hos os. Ved bestilling angiver du navn og udvalgte oplysninger omkring dit barn.

De personlige informationer som hårfarve og hudtone på barnet, og f.eks. familie og venner, gør bøgerne til noget helt særligt og unikt. Dette bringer smilet frem hos både barnet og dig selv, når den læses igen og igen.

📚 Vores univers 📚 

Bøgerne fra Min Bedste Bog er skrevet til alle jer, der elsker at hygge med højtlæsning og finder glæden ved at have jeres helt egen personlige bog. Dit barn har altid hovedrollen i vores personlige fortællinger.