Hjertet i Min Bedste Bog!Grundlæggerne Hella og Henrik

Vi er Min Bedste Bog…

Vi hedder Hella og Henrik, og vi er indehavere af Min Bedste Bog. Og sammen med resten af vores skønne team af kolleger, forfattere og illustratorer udgør vi Min Bedste Bog.

Vi har hjertet med i Min Bedste Bog…

Min Bedste Bog er vores iværksætterdrøm og vores passion – og arbejdet med børn og bøger til børn er vores daglige inspiration og motivation.

Vi har en grundlæggende tro på børns uspolerede, nysgerrige og positive opfattelse af verden, – og vi ønsker at støtte børn i at bevare denne uskyldige og charmerende tilgang til livet så længe som overhovedet muligt. Vores store mål er med vores bøger at gøre livet og hverdagen skønnere, hyggeligere og lettere for børn og børnefamilier. Lidt mere nærvær, lidt mere samvær i en travl og hektisk hverdag…

Vi elsker vores job…

Hver dag skaber vi personlige bøger til børn, hvor barnet selv spiller hovedrollen. Dit barn kan spille hovedrollen i hver eneste personlig børnebog her hos os. Ved bestilling angiver du navn og udvalgte oplysninger omkring dit barn. Den personlige børnebog tager form efter disse oplysninger, – og stor er din søn eller datters overraskelse og glæde, når han eller hun opdager, at ”det er jo en bog om mig”!

Min Bedste Bog – skrevet, udviklet og produceret i Danmark…

Vores holdning til kvalitet, substans og indhold er kompromisløs. Alle vores bøger er skrevet og tegnet i Danmark af danske forfattere og illustratorer. Hver dag håndlaver vi selv dagens portion af bestilte bøger på vores grafiske værksted nord for Aarhus.


Hella pakker personlige bøger ind

Børn hygger med deres personlige bøger

Vores 2 universer – Hyggelige Historier & Vigtige Fortællinger…

Hyggelige Historier er bøger til alle børn, der elsker at hygge med højtlæsning og finder glæde ved at have deres helt egen personlige børnebog, hvor de selv spiller hovedrollen.

Vigtige Fortællinger er skrevet til børn, der befinder sig i vanskelige situationer. Det kan være sygdom, ulykke eller forældrenes skilsmisse. De Vigtige Fortællinger sætter barnet i hovedrollen og hjælper det gennem en vanskelig tid med positive visualiseringer, lærerige konklusioner og et drømmende ”parallelunivers”. Vigtige Fortællinger er altid udarbejdet i samarbejde med fag-eksperter på det aktuelle område.

Vi ønsker at gøre EN VERDEN TIL FORSKEL…

Hos Min Bedste Bog elsker vi vores arbejde med børnebøger og børn. Vi har et stort ønske om at medvirke til, at børn trives og har det godt. 

Min Bedste Bog worldwide…

Du kan også finde en personlig børnebog fra Min Bedste Bog på følgende markeder: MyBestBook.co.uk, MinBästaBok.se og MinBesteBok.no