Tag på en hyggelig skovtur og medbring jeres egen bingo

Selvom vi er vilde med at sidde inde og læse, er vi også vilde med at komme ud i den skønne natur - særligt på denne herlige årstid! Kan det være svært, at hive børnene med, så kan denne aktivitet måske være med til at motivere! Med inspiration fra vores populære bog Navn på tur i skoven har vi nemlig lavet en gratis skovturbingo, så I kan gå på opdagelse i skoven, og hvem ved? Måske endda få fuld plade?

Bogen er blandt vores bedst sælgende!
Skovbogen er en klar favorit hos de små! Og for at gøre en god bog endnu bedre, har vi for nyligt opdateret den, så den nu også kan laves med to børn, hvor det før kun var muligt at have ét barn i bogen. Ligeledes er det nu blevet muligt at vælge frisure til både børn og voksne, samt skæg og briller til den voksne. Kunne du tænke dig at læse mere om vores populære skovbog, kan du klikke her.

Hvad er skovturbingo?
Det er faktisk ganske simpelt! Med skovturbingo printer I blot spillepladen herunder, og så er det ellers bare afsted mod skoven, hvor I skal se, hvor mange af genstandene I selv kan finde. Så pak en god madpakke, det gode humør og husk jeres spilleplade!

God fornøjelse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for mere inspiration
Faldt aktiviteten i god jord? Så husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler mere inspiration som dette samt spændende nyheder og særlige tilbud.


Andet på bloggen

03. Aug 2023 10:04

CFO hos Min Bedste Bog

Stillingsopslag CFO

Få hjælp til at skabe en god putterutine

Er I udfordret, når det kommer til putning? I vores godnatbog finder I et par gode råd og værktøjer til, hvordan I kan skabe en god og tryg putterutine.

Klar til skolestart! Gratis alfabetark og skoleskema

Bliv klar til den store dag med vores populære skolebog. Print også selv vores gratis alfabetark og personlige skoleskema!

Tre gode råd om blestop fra vores nye bog

Overvejer I et blestop? I denne artikel deler vi tre gode råd fra vores bog om blestop, så I kan blive godt klædt på til at tage det store skridt.

Påsketegninger og den oplagte gave til påskeægget

Print og farvelæg de gratis påsketegninger fra vores søde farvebog, som desuden er en oplagt gave i påskeægget!

Få en god børnehavestart

At starte i børnehave er en stor ting for både barn og forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag.

Lad os tegne
...en isbjørn!

Følg tegneguiden med få lette streger og imponer ungerne med den velkendte isbjørn fra vores magiske vintereventyr!

Hjemmelavet pynt til Halloween og efterår

Lav jeres egen Halloween pynt med fine motiver fra vores populære spøgelsesbog. Et hyggeligt DIY projekt til efterårsferien!