Påsketegninger og den oplagte gave til påskeæggetEr I også så småt ved at komme i påskehumør? Måske du allerede har modtaget et gækkebrev, og nu står og mangler en god idé til noget andet end et chokoladepåskeæg? Vi har løsningen! Hvis altså du kan gætte navnet på gækkebrevet! Vores søde farvebog Navn finder farver i haven emmer nemlig af både påske og fine forårsfornemmelser.

Bogen er for de nysgerrige små, som er klar til at lære om alle regnbuens farver via søde illustrationer af dyr, planter og aktiviteter i haven, som barnet let kan genkende fra hverdagen. Udover at bogen i sig selv er en hyggelig påskeaktivitet, har vi også her samlet lidt hyggelige aktiviteter, som I kan samles om - herunder en tegneguide af kaninen fra vores skovbog samt søde påskeillustration fra både farvebogen og bondegårdsbogen, som er klar til farvelæggelse. Alle tre finder du nedenfor.

Tegneguide
Print selv PDF'en og se om du kan gengive den søde påskehare fra vores populære skovbog.Print-selv påskeillustrationer
Print selv PDF'erne og spids farveblyanterne! Nu er du klar til at farvelægge de søde påskeillustrationer.


Andet på bloggen

03. Aug 2023 10:04

CFO hos Min Bedste Bog

Stillingsopslag CFO

Få hjælp til at skabe en god putterutine

Er I udfordret, når det kommer til putning? I vores godnatbog finder I et par gode råd og værktøjer til, hvordan I kan skabe en god og tryg putterutine.

Klar til skolestart! Gratis alfabetark og skoleskema

Bliv klar til den store dag med vores populære skolebog. Print også selv vores gratis alfabetark og personlige skoleskema!

Tag på en hyggelig skovtur og medbring jeres egen bingo

Tag på opdagelse i den skønne natur og se, om I får fuld plade med vores gratis skovturbingo! En hyggelig aktivitet for både store og små!

Tre gode råd om blestop fra vores nye bog

Overvejer I et blestop? I denne artikel deler vi tre gode råd fra vores bog om blestop, så I kan blive godt klædt på til at tage det store skridt.

Få en god børnehavestart

At starte i børnehave er en stor ting for både barn og forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag.

Lad os tegne
...en isbjørn!

Følg tegneguiden med få lette streger og imponer ungerne med den velkendte isbjørn fra vores magiske vintereventyr!

Hjemmelavet pynt til Halloween og efterår

Lav jeres egen Halloween pynt med fine motiver fra vores populære spøgelsesbog. Et hyggeligt DIY projekt til efterårsferien!