📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig dåbsgave Da "Baby" fik sit navn

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Dåbsbog!
Forside til Da "Baby" fik sit navn
Eksempel på Da "Baby" fik sit navn

Om bogen

I denne bog går to lykkelige voksne rundt og stråler om kap med solen. De har nemlig fået en lille baby. I denne personlige børnebog er barnet endnu ikke blevet døbt og dagen nærmer sig, hvor forældrene skal finde det helt rigtige navn til barnet. Det er en stor og vigtig opgave, der får både hjerne og hjerte til at knage inden i dem. Og en dag er det helt rigtige navn der med ét, og de skynder sig at skrive det ned på en seddel. Men … helt så let skal det ikke gå, for til deres store skræk blæser sedlen med navnet bort. Så mon deres lille baby nogensinde skal få sit rigtige navn? Mon ikke navnet der blev væk, bliver fundet igen .

Bogen kan bruges både af forældre, der bor sammen og enlige, samt til familier med to mødre. Der indgår ikke søskende i historien.

"Da Baby fik sit navn" er en oplagt personlig dåbsbog med barnets eget navn og er en navnebog, som helt sikkert vil skabe glæde mange år frem. Bogen skal ses som et minde, som barnet kan have med sig gennem barndommen. Den er velegnet som oplæsningsbog fra ca. 3 år.

Leder du efter en personlig børnebog til Navngivningsfesten, kan du kigge på Sådan fik Baby sit navn.
Illustrator: Søren Juhl   Forfatter: Anne Lindhard  
Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små   Alder: 0-10 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Skriv kun barnets fornavn.Skriv barnets evt. mellemnavne og efternavn.Skriv barnets kælenavn. Det kan være det navn, man har givet den lille, mens han eller hun lå i mors mave. Det er vigtigt, det IKKE er barnets rigtige navn, der skrives her.

 
Skriv datoen for barnets dåb: Dato, måned, årstal.Skriv navnet på den kirke, hvor barnet skal døbes.Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Info om mor
Skriv navnet på barnets mor eller bonusmor.Info om far eller anden voksen
Skriv navnet på barnets far, bonusfar, anden mor eller bedsteforældre. Denne person kan være både en mand og en kvinde. Denne person hjælper barnets mor med at vælge barnets navn.

 


Info om andre voksne
Skriv her navnet på den/de voksne, som far/anden voksen ringer til for at fortælle, at navnet er forsvundet. Kan godt være to personer.

Info om bærer i kirken
Vælg hvem, der bærer barnet og siger navnet ved dåben.Skriv navn på den voksne, som bærer barnet og siger navnet ved dåben. Er det mor eller far/anden voksen skrives deres navn igen.


Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.