Personlig dåbsbog: Da "Baby" fik sit navn

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Dåb
Forside til Da "Baby" fik sit navn
Eksempel på Da "Baby" fik sit navn

Om bogen

I et dejligt hjem bor der to glade voksne, som er så lykkelige, at de går rundt og stråler om kap med solen. De har nemlig fået en lille baby. I denne personlige børnebog er barnet endnu ikke blevet døbt og dagen nærmer sig, hvor forældrene skal finde det helt rigtige navn til barnet. Det er en stor og vigtig opgave, der får både hjerne og hjerte til at knage inden i dem. Men en dag er det helt rigtige navn der med ét, og de skynder sig at skrive det ned på en seddel. Men… helt så let skal det ikke gå, for til deres store skræk, blæser sedlen med navnet bort. Så mon deres lille baby nogensinde skal få sit rigtige navn? Mon ikke navnet der blev væk, bliver fundet igen...

"Da Baby fik sit navn" er en oplagt personlig dåbsbog med barnets eget navn og er en navnebog, som helt sikkert vil skabe glæde mange år frem.

Der indgår ikke søskende i historien.
Leder du efter en personlig børnebog til Navngivningsfesten, kan du kigge på Sådan fik Baby sit navn. Forfatter: Anne Lindhard   Illustrator: Søren Juhl  


Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små
Alder: 0-6 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 18

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Skriv kun barnets fornavn.Skriv barnets evt. mellemnavne og efternavn.Skriv barnets kælenavn. Det kan være det navn, man har givet den lille, mens han eller hun lå i mors mave. Det er vigtigt, det IKKE er barnets rigtige navn, der skrives her.Skriv datoen for barnets dåb: Dato, måned, årstal.Skriv navnet på den kirke, hvor barnet skal døbes.Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Øvrige karakterer
Skriv navn på barnets far.

Skriv navn på barnets mor.

Skriv navn eller titel på voksen(e), som far ringer til for at fortælle, at navnet er forsvundet. Kan godt være to personer.Vælg hvem, der bærer barnet og siger navnet ved dåben.Skriv navn på den voksne, som bærer barnet og siger navnet ved dåben. Er det mor eller far skrives deres navn igen.


Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier