Søren Juhl portrait
Illustrator

Søren Juhl

Alle børn tegner, nogle børn stopper, og andre fortsætter. Jeg fortsatte med at tegne, og jeg tegner stadig. Det er noget af det bedste jeg ved.

Tegneriet har grebet om sig, og jeg har været heldig at få mulighed for at lege med Bamse & Kylling, Rasmus Klump og Fætter BR. Derudover illustrerer jeg logoer, app-grafik, web-grafik og bøger.

Mit "kernepublikum" er børn, og jeg tegner i en cartoony-stil – nuttet og med "glade" farver. Generelt starter jeg altid med skitser, hvor jeg prøver nogle ideer af. Skitserne strammes op, scannes og bruges til at gøre illustrationen færdig på computer.

Jeg har arbejdet hos en række vidt forskellige virksomheder som reklamebureauer og fx hos LEGO, hvor jeg designede merchandise til Legolandparkerne. Arbejdet omfattede design af skumsværd, krus, penalhuse, håndklæder og et hav af andre produkter, som understøttede Lego-temaerne.

Tidligere har jeg været freelance illustrator, hvor jeg har tegnet og animeret en række forskellige online spil til DR Ramasjang.

Senest har jeg arbejdet i forlagsbranchen, hvor vi blandede den “digitale verden” med bøgernes verden. Nogle gange understøttede web-content bøgerne, andre gange var det omvendt. Nogle projekter blev også udviklet til rene digitale platforme.

Fælles for alle de mange projekter er, at de stort set alle sammen tager udgangspunkt i børnenes verden, og derfor er jeg rigtig glad for at være kommet til Min Bedste Bog!

Sådan fik Baby sit navn
Navngivning!
Aldersgruppe 0 til 4 år pages 24 sider
Vælg denne bog
Da Baby fik sit navn
Dåbsbog!
Aldersgruppe 0 til 4 år pages 24 sider
Vælg denne bog