Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

Personlig dyrebog "Navn" og de vilde dyr

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Nyhed!
Forside til "Navn" og de vilde dyr
Eksempel på "Navn" og de vilde dyr

Om bogen

Så er vi klar med endnu en personlig dyrebog til de mindste børn. Årets julegave til barnet, der elsker dyr.

Vores skønne hovedperson elsker dyr og er i fuld gang med at lege løve på sit værelse. Heldigvis vil de voksne gerne være med til at lege. Sammen leger de, at de tager på tur og ser på alle de spændende dyr, der bor i Afrika!

På savannen møder de elefanten, der er i gang med at vaske sin elefantunge. De møder også de nysgerrige, stribede zebraer og de sultne giraffer. I søen finder de krokodillerne, der elsker at lege gemmeleg og flodhesten, der slår så store prutter, at der kommer bobler i vandet! De ser også den brølende løve, den hurtige gepard, de dansende flamingoer, det nysende næsehorn og ikke mindst de frække aber, der stjæler bananer fra frokostkurven.

Bogen passer perfekt til små børn i alderen 0 til 4 år.

Bogen kan både bruges til familier med mor og far samt familier med enlige forældre, bonusforældre og familier med to mødre.

I denne personlige børnebog inddrages barnet aktivt under oplæsningen ved f.eks. at skulle trutte som en elefant, brøle som en løve, prutte som en flodhest, række tunge som en giraf og meget andet!

Forfattere: Helena Joy & Anna Dybdal
Illustrator: Sarah Conradsen


Alder: 0-4 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige informationer: 9

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Info om mor eller anden kvinde
Skriv 'mor' eller navnet på mor. Kan være mor, bonusmor eller bedstemor.Info om far eller anden voksen
Skriv 'far' eller navnet på far. Kan være far, bonusfar, bedstefar eller anden person. Denne person kan både være en mand og en kvinde.
Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.