Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

Personlig julegave "Navn" holder jul

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Nyhed!
Forside til "Navn" holder jul
Eksempel på "Navn" holder jul

Om bogen

Nyhed!

Så er vi klar med årets mest personlige julegave!

Denne personlige børnebog er for alle børn og deres familier, der elsker jul. Vores lille skønne hovedperson glæder sig til alle de hyggelige ting, der foregår i december op til jul. For hvad er mere skønt for et barn end at julehygge sammen med de voksne, barnet holder af?

Sammen klipper familien julepynt, bygger snemænd, kælker og bager julekager, så køkkenet dufter af kanel og vanilje. Vores lille hovedperson er også i gang med at lave sine egne julegaver. I skoven henter familien det fineste juletræ, som de hjælper hinanden med at pynte. Juleaften hygger familien med at lave mad og dække julebord, og sammen nyder de julemiddagen omkring bordet. Aftenen afsluttes med sang og dans omkring juletræet, inden der åbnes gaver.

Bogen passer perfekt til små børn i alderen 0 til 4 år og er velegnet som minde om barnets første jul.

Der er mulighed for at tilvælge én eller to ældre søskende eller venner i bogen. Bogen kan samtidigt bruges til enlige, bonusforældre og familier med to mødre.

I denne personlige julebog inddrages barnet aktivt under oplæsningen ved f.eks. at skulle puste, vinke, klappe, vælge julesang osv.!

Forfattere: Helena Joy & Anna Dybdal
Illustrator: Sarah Conradsen


Alder: 0-4 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige informationer: 9

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

249,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Info om mor eller anden kvinde
Skriv 'mor' eller navnet på mor. Kan være mor, bonusmor eller fx en bedstemor. Barnet er sammen med denne person juleaften.Info om far eller anden voksen
Skriv 'far' eller navnet på far, bonusfar eller anden mor. Personen kan være både en mand eller en kvinde. Barnet er sammen med denne person juleaftenAndre karakterer i bogen

Skriv her navnet på ældre søskende eller venner. Det kan både være én eller to børn. Vælger du to børn, skal du tilføje et 'og' imellem de to navne.Vælg her, om I plejer at gå i kirke juleaften.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.