Skriv barnets navn:
Eventyr!
Personlig børnebog

Da "Navn" fandt sin stemme

239,00 kr.
Gør bogen personlig

Dejligt eventyr!

En sød og eventyrlig historie om at blive genert og alligevel finde mod og styrke til at sige noget i blandt mange mennesker.

Barnets dejlige bedstemor eller anden kvindelig voksen har fødselsdag, og barnet er lidt nervøs for at deltage i festen. Til sidste fødselsdag kom barnet i den situation at skulle fortælle om sin gave, mens alle gæster lyttede, og her blev vores lille hovedperson helt genert...

I en drøm om natten møder barnet en fugl, der leder efter sit ekko. Fuglen fortæller, at man kan lære sig selv og sine kræfter at kende gennem et ekko. Sammen begiver barnet og fuglen sig derfor ud på en eventyrlig rejse for at finde ekkoet. På rejsen viser det sig at, ekkoet er en spejling af dem selv – mod og styrke har de allerede i sig selv.

Og hvem ved - måske kan denne nye indsigt hjælpe barnet til morgendagens fødselsdag!

Illustrator: Anja Løfkvist  Forfatter: Marina Skok Nielsen 
Aldersgruppe
3 til 8 år
pages
24 sider
Mål
21,5 x 15,5 cm
delivery time
3-4 hverdage
Svanemærket
Svanemærket

Personliggør Da "Navn" fandt sin stemme

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet

 
Skriv her navnet på den gade eller vej, som barnet bor på

Info om voksen kvinde

Skriv her navnet på barnets mormor, moster eller anden voksen kvinde i barnets liv. Barnet bor ikke sammen med denne person.
Skriv navnet på den by, kvinden bor i

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.