🎄 Sidste chance for at bestille din personlige julegave er den 21/12-2017 kl. 12 :) 🎄

At være genert: Da "Navn" fandt sin stemme

Skriv barnets navn:

og vælg køn

At være
genert
Forside til Da "Navn" fandt sin stemme
Eksempel på Da "Navn" fandt sin stemme

Om bogen

En sød og eventyrlig historie om at blive genert og alligevel finde mod og styrke til at sige noget i blandt mange mennesker.
Barnets dejlige bedstemor/faster/tante eller anden kvindelig voksen har fødselsdag i morgen, og barnet er lidt nervøs for at deltage i festen. Til sidste fødselsdag kom barnet i den situation at skulle fortælle om sin gave, mens alle gæster lyttede, og her blev vores lille hovedperson helt genert...

I en drøm om natten møder barnet fuglen Pips, der leder efter sit ekko. Pips fortæller, at man kan lære sig selv og sine kræfter at kende gennem sit ekko. Sammen begiver barnet og Pips sig derfor ud på en eventyrlig rejse for at finde deres ekko. På rejsen viser det sig at, ekkoet er en spejling af dem selv – mod og styrke har de allerede i sig selv.

Og mon ikke denne nye indsigt kan komme vores lille hovedperson til gavn til morgendagens fødselsdag...

Bogen er kvalitetsgodkendt og anbefalet af Frans Ørsted Andersen, pædagogisk forsker på DPU/AArhus Universitet:
"Bogen tager på en interessant og ny måde fat på generthed med udgangspunkt i en terapeutisk leg med et ekko i en stor grotte, som hjælper barnet at komme over sin usikkerhed. Gennem legen med ekkoet, går der et lys op for hovedpersonen: det er ikke længere nødvendigt at være bange og genert for at sige noget og bruge sin stemme i større forsamlinger! Med hjælp fra ekkoet finder barnet styrken til at være sig selv og sin plads sammen med andre i verden."
Illustrator: Anja Løfkvist  


Alder: 3-10 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 9

Leveringstid: 2-4 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Navnet på gaden eller vejen barnet bor påNavnet på byen den voksne kvinde bor iNavnet på mormoren, mosteren eller anden voksen kvinde i barnets livVil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier