At være genert: Da "Navn" fandt sin stemme

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Eventyr!
Forside til Da "Navn" fandt sin stemme
Eksempel på Da "Navn" fandt sin stemme

Om bogen

Dejligt eventyr!

En sød og eventyrlig historie om at blive genert og alligevel finde mod og styrke til at sige noget i blandt mange mennesker.

Barnets dejlige bedstemor eller anden kvindelig voksen har fødselsdag, og barnet er lidt nervøs for at deltage i festen. Til sidste fødselsdag kom barnet i den situation at skulle fortælle om sin gave, mens alle gæster lyttede, og her blev vores lille hovedperson helt genert...

I en drøm om natten møder barnet en fugl, der leder efter sit ekko. Fuglen fortæller, at man kan lære sig selv og sine kræfter at kende gennem et ekko. Sammen begiver barnet og fuglen sig derfor ud på en eventyrlig rejse for at finde ekkoet. På rejsen viser det sig at, ekkoet er en spejling af dem selv – mod og styrke har de allerede i sig selv.

Og hvem ved - måske kan denne nye indsigt hjælpe barnet til morgendagens fødselsdag!

Illustrator: Anja Løfkvist  


Alder: 3-10 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 9

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Navnet på gaden eller vejen barnet bor påNavnet på byen den voksne kvinde bor iNavnet på mormoren, mosteren eller anden voksen kvinde i barnets livVil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier