Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

Personlig fødselsdagsgave: "Navn" & den bedste fødselsdag

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Hurra! Fødselsdag!
Forside til "Navn" & den bedste fødselsdag
Eksempel på "Navn" & den bedste fødselsdag

Om bogen

“Godnat, og sov godt,” siges der kærligt til barnet i denne personlige børnebog. Men barnet kan ikke sove - det er ved at boble over af bare spænding. For i morgen er det barnets fødselsdag!

Bogen er en sjov og finurlig fortælling om den bedste fødselsdag nogensinde set ud fra et barns perspektiv!

Dagen byder blandt andet på morgenvækning med sang og flag, skattejagt, besøg fra børnehaven eller skolen og masser af kreativitet og opfindsomhed. Og hvem ved - måske er det at bruge sin fantasi i virkeligheden den bedste gave…

Denne personlige gave kan også bruges til børn med enlige forældre, bonusforældre og forældre af samme køn.Bogen er en unik og personlig fødselsdagsgave til en helt særlig lille person i dit liv! Forfatter: Anne Mette K Olesen   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Alder: 1-9 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige informationer: 11

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

239,00 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Skriv hvor gammelt barnet bliver, ikke hvor gammelt det er.Skriv her hvilken form for daginstitution barnet går i. Skriv ikke navnet på institutionen. Skrives i bestemt form.

Info om mor
Skriv mor eller navnet på mor, bonusmor eller anden forældre-figur. Det du skriver her, kommer til at stå hele vejen igennem bogen. Kan være mand eller kvinde. Barnet bor med denne voksne.

Info om far
Skriv far eller navnet på far eller anden forældre-figur. Det du skriver her, kommer til at stå hele vejen igennem bogen. Kan være mand eller kvinde.

Info om en søskende eller en god ven
Dette barn er med til fødselsdagsfesten og bliver efter festen, hvor dette barn bygger hule, drømmer om et fantasitivoli og sover sammen med hovedpersonen. Kan både være en søskende eller en god ven.
Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.