Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

"Navn" og "Navn" i dinosaurernes verden

Dinobog!
Forside til "Navn" og "Navn" i dinosaurernes verden
Eksempel på "Navn" og "Navn" i dinosaurernes verden

Om bogen

Så er der godt nyt til alle børn, der elsker dinosaurer!

I denne personlige børnebog kommer to herlige børn på en fantastisk rejse til dinosaurernes verden. Her møder de den lille, søde Triceratops Tricka. Tricka kan ikke finde sin bedste ven, Stegosaurus-ungen Steggo. De to børn beslutter sig for at hjælpe med at finde Steggo.

Undervejs møder børnene mange kendte dinosaurer, der hjælper de to børn i deres søgen efter Steggo. Børnene kommer blandt andet ud på en fantastisk flyvetur med den højtflyvende Pteranodon. De får en svømmetur på ryggen af den vandglade Plesiosaurus, og den høje Brachiosaurus giver dem et lift, så de kan skue over stepperne. Til sidst møder de den hurtige Velociraptor med de skarpe klør og den frygtindgydende Tyrannosaurus Rex, der heldigvis ikke er så farlig, når det kommer til stykket.

Og hvem ved - mon ikke det med hjælp fra de fantastiske dinosaurer lykkes vores to skønne hovedpersoner at finde Steggo?

En personlig børnebog om sammenhold og fællesskab. Bogen appellerer til børns fantasi men indeholder også meget fakta om forhistoriens dinosaurer.

De to børn i fortællingen kan for eksempel være søskende, tvillinger eller venner i alderen 3 til 8 år.

Forfatter: Brian Mogensen
Illustrator: Jonas Sonne


Alder: 3-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige informationer: 9

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

249,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om Barn 1
Skriv navnet på den gade, hvor barnet bor.Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Oplysninger om Barn 2
Dette barn kan være en søskende eller en ven, der har fået lov til at overnatte ved Barn 1.Info om bogens voksne
Skriv navnet på den eller de voksne, der indgår i historien. Det kan både være én eller to personer. Vælger du to personer, skal du tilføje et 'og' imellem de to navne. De voksne bor sammen med barn 1 (og evt. barn 2).

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.