"Navn" & de store maskiner

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Traktorbog!
Forside til "Navn" & de store maskiner
Eksempel på "Navn" & de store maskiner

Om bogen

Hvorfor er en traktor så vigtig en maskine, og hvorfor har alle bondemænd en traktor? Og hvad har bondemandens traktor at gøre med det brød og kage, vi spiser? Det er blot nogle af de spørgsmål, den lille hovedperson kan få svar på i denne personlige børnebog.

Barnet vil komme med på en tur rundt til forskellige store maskiner fra gummigeden og rendegraveren, over de høje kraner og store lastbiler for til sidst at ende ved den alsidige traktor.

Barn & de store maskiner er en bog, der henvender sig til alle de små nysgerrige børn, der ikke er til at få med videre, når de ser en stor maskine på deres vej.
Forfatter: Brian Mogensen   Illustrator: Karin Lindeskov  


Alder: 3-6 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 7

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv her barnets fornavn.

Skriv her, hvor gammelt barnet er.Skriv navn på den by, hvor barnet bor.

Øvrige karakterer
Skriv navn på en person, der nævnes i teksten. Personen er ikke illustreret og kan være enten en kvinde, mand eller et barn.Skriv navn på en voksen, der nævnes i teksten. Personen er ikke illustreret og kan være enten en kvinde, mand eller et barn.

Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier