📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig traktorbog "Navn" og de store maskiner

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Traktorbog!
Forside til "Navn" og de store maskiner
Eksempel på "Navn" og de store maskiner

Om bogen

Hvorfor er en traktor så vigtig en maskine, og hvorfor har alle bondemænd en traktor? Og hvad har bondemandens traktor at gøre med det brød og kage, vi spiser? Det er blot nogle af de spørgsmål, den lille hovedperson kan få svar på i denne personlige børnebog.

Barnet vil komme med på en tur rundt til forskellige store maskiner fra gummigeden og rendegraveren, over de høje kraner og store lastbiler for til sidst at ende ved den alsidige traktor.

Bogen henvender sig til alle de små nysgerrige børn, der ikke er til at få med videre, når de ser en stor maskine på deres vej.
Illustrator: Karin Lindeskov   Forfatter: Brian Mogensen  
Alder: 3-6 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet


 Skriv her barnets fornavn.

Skriv her med et tal, hvor gammelt barnet er.Skriv navn på den by, hvor barnet bor.

Info om mor eller anden person
Skriv navn på en person, der nævnes i teksten. Personen er ikke illustreret og kan være enten en kvinde, mand eller et barn.

Info om far eller anden person
Skriv navn på en person, der nævnes i teksten. Personen er ikke illustreret og kan være enten en kvinde, mand eller et barn.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.