Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

"Navn" elsker biler

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Bilbog!
Forside til "Navn" elsker biler
Eksempel på "Navn" elsker biler

Om bogen

Til de mindste!

Juhu! Vores lille skønne hovedperson i denne bog elsker biler. I alle former og farver! Så findes der noget mere spændende for dette barn end at se på biler sammen med de voksne, barnet holder af?

Sammen ser de på brandbilen, politibilen, racerbilen, skraldebilen, ambulancen, postbilen, elbilen, biltransporteren m.m. ... og alle de mennesker, der arbejder med disse biler til daglig. Og hvem ved ? Måske kan vores lille hovedperson hjælpe brandmanden med at slukke en brand og postmanden med at dele breve ud? Vores hovedperson kører også ræs i racerbilen sammen med racerkøreren og hjælper politibetjenten i trafikken. Til sidst bliver der også tid til at holde en lille pause ved isbilen, hvor der deles is ud til alle.

Personlig børnebog til de mindste fra 1 år.

Kan også bruges til bedsteforældre, enlige, bonusforældre og familier med to mødre.

Barnet inddrages aktivt i historien under oplæsningen ved f.eks. at skulle dytte på hornet, vinke, tælle, finde den lille bamse osv.!

Forfattere: Helena Joy & Anna Dybdal
Illustrator: Anja Løfkvist


Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små
Alder: 0-4 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige informationer: 9

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Skriv her, hvor gammelt barnet er i år, fx 2. OBS! Skriv ikke 'år' efter barnets alder, da det allerede er med i bogens tekst.Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.

Info om mor eller anden kvinde
Skriv navnet på kvindelige voksen. Kan være mor, bonusmor, bedstemor eller en kvindelig ven af familien.Info om far eller anden voksen
Skriv f.eks. far, bonusfar, bedstefar eller anden voksen. Kan være både mand eller kvinde.
Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.