📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Børnehavestart "Navn" starter i børnehave

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Børnehave-bog!
Forside til "Navn" starter i børnehave
Eksempel på "Navn" starter i børnehave

Om bogen

For børn, der skal til at starte i børnehave eller går i børnehave!

Hovedpersonen i denne bog skal netop til at begynde i børnehave. Bogen er bygget op omkring en typisk hverdag i en børnehave fra barnet bliver afleveret om morgenen til det bliver hentet igen. De forskellige aktiviteter, der beskrives i bogen, er nogle, der typisk indgår i en børnehavedag som aflevering i garderoben, samling og leg på stuen, spisetid, hviletid, oplæsning, udeliv på legepladsen og hentning.

Bogen kan både bruges som hjælp til opstart i børnehaven og til børn, der allerede går i børnehave eller daginstitution. Den kan forberede barnet på, hvad det vil sige at gå i børnehave og på de forandringer, der følger med. Samtidig er bogen også velegnet til børn, der allerede er startet, da den beskriver en typisk hverdag for børn i børnehave og opmuntrer til dialog omkring barnets oplevelser i hverdagen.

Undervejs i bogen stilles der spørgsmål til barnet om hverdagen i institutionen, sådan at barnet opnår kendskab til de daglige rutiner i børnehaven. Bogen sætter også fokus på barnets motoriske og sociale udvikling med spørgsmål som f.eks: hvordan er man en god ven? På den måde inddrages barnet aktivt i historien.

Kan også bruges af enlige og familier, hvor mor og far ikke bor sammen.

Forfatter: Anna Dybdal   Forfatter: Helena Joy   Illustrator: Anja Løfkvist  
Alder: 2-5 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 

Skriv her navnet på børnehaven eller daginstitutionen. Hvis du ikke kender navnet på institutionen, skriver du ‘børnehaven’ i bestemt form.

Info om mor eller anden kvinde
Skriv mor eller navnet på mor. Kan være mor, bonusmor eller bedstemor. Denne kvinde vækker barnet om morgenen, inden barnet skal i børnehave.Info om far eller anden voksen
Skriv f.eks. far eller navnet på far, bonusfar, bedstefar eller anden voksen. Kan være både en mand eller en kvinde. Denne person henter barnet i børnehaven.

 


Info om pædagogen
Skriv navnet på pædagogen. Hvis du ikke kender navnet på pædagogen, skriver du ‘pædagogen’ i bestemt form. Kan både være en mand og en kvinde.


Info om frokost
Vælg om børnene har madpakke med eller om de får varm mad i institutionen.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.