Skriv barnets navn:
Personlig børnebog

"Navn", man må ikke bande!

239,00 kr.
Gør bogen personlig

Vores hovedperson er begyndt at bande, fordi det lyder skægt. Men hvorfor er det lige, at man bander? I samtale med en tålmodig voksen afsøges bandeordets kringelkroge. Én ting er at sige, at man ikke må bande. En anden er, om man selv kan overholde det …

Vær opmærksom på, at denne bog kan indeholde nogle slemme bandeord... ;)

Illustrator: Anja Gram 
Aldersgruppe
4 til 8 år
pages
24 sider
Mål
21,5 x 15,5 cm
delivery time
3-4 hverdage
Svanemærket
Svanemærket

Personliggør "Navn", man må ikke bande!

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet

 
Barnets køn
Skriv barnets fornavn
Skriv her hvilken form for institution, barnet går i. Skriv ikke navnet på institutionen. Skrives i bestemt form

Øvrige karakterer

Skriv titel og/eller navn på en voksen mand, som hovedpersonen ser op til og som er en god fortæller. Det må ikke være hovedpersonens far.
Skriv navn på kvinden som den voksne mand bor sammen med
Skriv navn på en dreng, der lige er startet i samme børnehave/skole/klub som hovedpersonen. Denne dreng bander meget og man kan evt. vælge, at skrive et fiktivt navn

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.