📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig børnebog "Navn", man må ikke bande!

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Vores hovedperson er begyndt at bande, fordi det lyder skægt. Men hvorfor er det lige, at man bander? I samtale med en tålmodig voksen afsøges bandeordets kringelkroge. Én ting er at sige, at man ikke må bande. En anden er, om man selv kan overholde det …

Vær opmærksom på, at denne bog kan indeholde nogle slemme bandeord... ;)

Illustrator: Anja Gram  
Alder: 4-8 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet


 


Barnets kønSkriv barnets fornavn

Skriv her hvilken form for institution, barnet går i. Skriv ikke navnet på institutionen. Skrives i bestemt form

Øvrige karakterer
Skriv titel og/eller navn på en voksen mand, som hovedpersonen ser op til og som er en god fortæller. Det må ikke være hovedpersonens far.

Skriv navn på kvinden som den voksne mand bor sammen med

Skriv navn på en dreng, der lige er startet i samme børnehave/skole/klub som hovedpersonen. Denne dreng bander meget og man kan evt. vælge, at skrive et fiktivt navn

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.