Personlig julegave "Navn" laver juleoverraskelser

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Julebog
nr. 1
Forside til "Navn" laver juleoverraskelser
Eksempel på "Navn" laver juleoverraskelser

Om bogen

Bogens hovedperson er i køkkenet sammen med en voksen for at bage pebernødder og juleknas. Der bliver også lavet en juledekoration og en adventskrans. De har virkelig travlt, men det er også hyggeligt, og bagefter vil de overraske én barnet har kær. Da de to flittige bagere dagen efter overrækker alle juleoverraskelserne til den rette, bliver personen virkelig glad - og selv om der skulle æltes og bokses og knokles i går, så er det som om, at alting er glemt nu. Det bliver en god dag, og hovedpersonen kan mærke, at det ikke er helt tosset sådan at overraske en, man holder af.

OBS: Køber du alle vores 4 julebøger, koster de kun 199 kr./stk. Se alle vores skønne julebøger lige her: Personlige julebøger.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Bogserie: Julehistorier med dit barn i hovedrollen
Alder: 2-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige variabler: 10

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Øvrige karakterer
Barnets kønSkriv her barnets fornavn.

Skriv navn på den ældre, mandlige hovedrolle, som barnet overrasker med juleknas og juledekoration. Barnet bor ikke sammen med denne karakter.

Skriv navn på den kvindelige birolle, som barnet laver juleknas og juledekoration sammen med.Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.