Skriv barnets navn:
Personlig børnebog

Et kæledyr til "Navn"

229,00 kr.
Gør bogen personlig

Barnet drømmer om at få et kæledyr, og ved også præcis, hvilket dyr det skal være … men de voksne forstår sig ikke på den slags. Historien handler om de mange skøre og sjove overvejelser, som fører til at de voksne finder det helt rigtige kæledyr til barnet. I bogen vendes begreberne på hovedet og inviterer til snak om, hvad der gør et dyr til et godt kæledyr. Bogen kan med fordel gives samtidig med, at et barn får et nyt kæledyr, men kan også sagtens følge senere.

På sidste side er der afsat plads til, at barnet selv kan skrive kæledyrets navn ind.

Illustrator: Heidi A Andersen 
Aldersgruppe
3 til 9 år
pages
24 sider
Mål
21,5 x 15,5 cm
delivery time
3-4 hverdage
Svanemærket
Svanemærket

Personliggør Et kæledyr til "Navn"

Oplysninger om barnet

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).
 
Barnets køn
Skriv barnets fornavn.
Skriv her barnets alder kun med tal.
Skriv navnet på den gade, hvor barnet bor.
Skriv her hvilket kæledyr barnet skal have. Skriv kun dyrets race med bestemt artikel foran (en/et).
Skriv her farven på kæledyret. Farven indgår i sætningen “Det var en/et (kæledyret), der var ... og havde de rareste øjne.”

Øvrige karakterer

Skriv her navn eller titel på barnets far.
Skriv her navn eller titel på barnets mor.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.