En fjer til "Navn"

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Skilsmisse
Forside til En fjer til "Navn"
Eksempel på En fjer til "Navn"

Om bogen

En fantasifuld fortælling om når mor og far skal bo hver sig, og hvordan man kan indgå i en god og rummelig dialog med sit barn. Det kan godt være svært at forstå for barnet, hvad der skal ske, hvilket bogen beskriver. I bogen får barnet heldigvis besøg af en herlig fugl, der tager det med på en flyvetur. Her møder barnet andre børn, hvis forældre er skilt, og ser, at både børn og forældre kan blive glade igen, selv om mor og far bor hver for sig.
Med bogen følger 3 fine fjer – en til mor, en til far og en til barnet (vi vedlægger gerne fjer til søskende).


Historiens fugl, er symbolet på vores fantasi, der kan bære os steder hen hvor det er nemmere at være, når man er ked af det.
At flyve væk i fantasien for en stund, kan være et fint vingesus og pauserum fra at forholde sig til forandringerne, der sker.
En skilsmisse kan være det rigtige for en familie, men det er kun noget voksne kan gennemskue. Som pædagog oplever forfatter Julie Bruhn Højsgaard vigtigheden af, at børn får lov til at udtrykke alle de følelser, der følger med når forældre skal skilles. I bogen mødes barnet i dets umiddelbare følelser af både forældre og fuglen. At give barnet plads til at følelser kan svinge mellem glæde, vrede, at være ked af det, bekymring og håb, giver barnet mulighed for at acceptere egne følelser.
En fantasiverden kan blive et ”helle”, og herfra kan barnet samle energi til at rumme det, der sker i familien.
Vi foreslår bogen som et værktøj til at åbne op for en vigtig dialog i barnets eget tempo. Har barnet svært ved at tale om, og konfronteres med sin situation, anbefaler vi at du ikke personliggør alle bogens variabler, men i stedet indsætter fiktive navne. Dog kan det skabe en god identifikation at udfylde f.eks. variablen "By" med navnet på den by, barnet bor i.
Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg   Forfatter: Julie Bruhn Højsgaard  


Alder: 4-10 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 12

Leveringstid: 2-3 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

249 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Hovedpersonens kønSkriv barnets fornavn. Ønsker du ikke at bogen skal personliggøres, kan du skrive et fiktivt navn.


Øvrige karakterer
Skriv navn på barnets far. Ønsker du ikke at bogen skal personliggøres, kan du skrive et fiktivt navn.

Skriv navn på barnets mor. Ønsker du ikke at bogen skal personliggøres, kan du skrive et fiktivt navn.

Skriv navnet på den vej, barnet bor på sammen med sin mor og far. Ønsker du ikke at bogen skal personliggøres, kan du skrive et fiktivt vejnavn.Skriv navnet byen hvor barnet bor. Ønsker du ikke at bogen skal personliggøres direkte, kan du her skrive en fiktiv by. Denne variabel er dog oplagt til at skabe genkendelse og identifikation og vi anbefaler at skrive navnet på den by hvori modtageren af bogen bor.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.