Personlig julegave "Navn" og drillenissen

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Julebog
nr. 3
Forside til "Navn" og drillenissen
Eksempel på "Navn" og drillenissen

Om bogen

Barnet i denne historie vil gerne vide, om der findes nisser og spørger en voksen, der forklarer, at det kommer an på, hvad man selv tror på. Men nisserne er i hvert fald sjove at fortælle om. Så langt er hovedpersonen og den voksne enige. Den voksne fortæller en rigtig nissehistorie om drillenissen Melchior, og vores hovedperson lytter spændt. Nisse Melchior er mindst 600 år gammel. Han elsker at drille, men han bliver selv edderspændt rasende, når menneskene er ligeglade med han drillerier. Hovedpersonen synes, at historien om Nisse Melchior er skæg, men mellem linjerne har den voksne måske også et dybereliggende budskab?

OBS: Køber du alle vores 4 julebøger, koster de kun 199 kr./stk. Se alle vores skønne julebøger lige her: Personlige julebøger.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Bogserie: Julehistorier med dit barn i hovedrollen
Alder: 2-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige variabler: 7

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Øvrige karakterer
Vælg barnets køn.Skriv her barnets fornavn.

Skriv navn på den ældre, MANDLLIGE hovedrolle, som barnet snakker om nisser med. Barnet bor ikke sammen med denne karakter.Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.