📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig børnebog "Navn" og den hemmelige hule

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Søskende-bog!
Forside til "Navn" og den hemmelige hule
Eksempel på "Navn" og den hemmelige hule

Om bogen

Den perfekte søskende- eller vennebog!

En sød og kærlig bog om søskendesammenhold og godt venskab. Den er ideel til søskende eller venner, der elsker at lege sammen.

Vores hovedperson er en lille opfindsom størrelse, der elsker at bygge huler sammen med sine søskende eller venner i skoven. De har bygget en fin hule, som ingen andre kender, og her er der ikke grænser for, hvad de kan finde på af eventyr i hulen.

Men en dag opdager de, at nogen er i gang med at bygge en hule tæt ved deres. De lister tæt på for at aflure, hvem det er. Det viser sig at være deres søster eller ven, som er igang med at bygge en ny fin hule. Men gør det noget? Og hvordan trøster man egentligt hinanden, når hulebyggeriet ikke går som planlagt og ødelægges af store bøller?

• Velegnet til to søskende og en ven
• Velegnet til tre søskende (to piger og en dreng eller to drenge og en pige).


Illustrator: Anja Gram   Forfatter: Mikkel Milsgaard  
Alder: 5-10 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 


Info om lillebror, storebror eller drengeven (dreng)
Skriv her fornavnet på en lillebror eller storebror eller god drengeven (dreng) til barnet. Hovedpersonen bygger hulen i skoven med denne dreng.


Info om lillesøster, storesøster eller veninde (pige)
Skriv her fornavnet på en lillesøster, storesøster eller god veninde (pige) til barnet. Hun går igang med at bygge sin egen hule, der ødelægges af store bøller.


Info om voksen
Skriv navnet her på en voksen, som går tur i skoven men ikke opdager hulen. Denne person kan være både en mand og en kvinde.

 

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.