Da "Navn" kom på besøg

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Den voksne i denne bog er meget spændt. I weekenden får hun nemlig besøg af et helt særligt barn. De to er de bedste venner, så i forsøget på at planlægge den perfekte dag er hverken en rumraket eller en hestevogn for meget. Men ingen af delene vil lykkes. Mon de får en særlig dag sammen alligevel?
En oplagt og meget personlig gaveidé fra moster, faster, mors veninde eller en anden kvinde, som har et barn kært! Bogen giver samtidig inspiration til aktiviteter, man kan lave med barnet – krydret med en smule underholdende overdrivelse.
Forfatter: Stinne Bagger Mortensen  


Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små
Alder: 4-9 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 14

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

229 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Skriv navnet på den gade, hvor barnet bor.Skriv navnet på den by, hvor barnet bor.Skriv navnet på barnets yndlingsfilm- eller serie.Skriv navnet på noget morgenmad, barnet elsker.Skriv navnet på en musiker barnet elsker og som den voksne vil have til at synge godnat-sang for barnet

Info om voksen kvinde
Skriv navnet på den kvindelige hovedrolle, barnet skal besøge.


Info om forældre
Skriv 'mor' eller 'far' eller navnet på den forælder, der afleverer og henter barnet ved den voksne kvindelige hovedrolle.


Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.