Personlig julegave "Navn" bygger en julegave

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Julebog
nr. 2
Forside til "Navn" bygger en julegave
Eksempel på "Navn" bygger en julegave

Om bogen

Barnet i bogen vil selv bygge en julegave til en voksen. Barnet har nogle søm og nogle stykker træ samt noget maling og nogle pensler. Og så en hel masse andet skrammel, som er blevet samlet sammen ude i værkstedet. På en eller anden måde skal det hele blive til en ting, som den voksne bliver glad for. Barnet ved bare ikke lige, hvad det skal være. Hovedpersonen beslutter sig listigt for at spørge den voksne til råds uden at afsløre, hvem gaven er til. Den voksne forklarer, at man nogle gange bare skal begynde et sted, og så finder man nok ud af det hen ad vejen. Resultatet bliver et sandt mesterværk, som vores hovedperson kalder for en duttelidut.

OBS: Køber du alle vores 4 julebøger, koster de kun 199 kr./stk. Se alle vores skønne julebøger lige her: Personlige julebøger.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Bogserie: Julehistorier med dit barn i hovedrollen
Alder: 2-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige variabler: 10

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Øvrige karakterer
Barnets kønSkriv her barnets fornavn.

Skriv navn på den ældre, mandlige hovedrolle, som barnet bygger en julegave til. Barnet bor ikke sammen med denne karakter.

Skriv navn på den kvindelige birolle, som barnet viser julegaven til.Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.