📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig børnebog "Navn" vil være verdens stærkeste

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Verdens stærkeste!
Forside til "Navn" vil være verdens stærkeste
Eksempel på "Navn" vil være verdens stærkeste

Om bogen

Vores hovedperson er en rigtig lille grubler med en livlig fantasi.

I et nærmest Alfons Åbergsk univers, og i samtale med en tålmodig og ligeså fantasifuld mandlig voksen, opstår en tanke: ”Jeg vil være verdens stærkeste”.

Fortællingen om Hugo Mortensen, som engang var verdens stærkeste mand, bringes på banen af historiens mandlige voksen, og et af livets helt store spørgsmål kommer op til overvejelse: Hvis man nu var lige så stærk, hvad kunne man så bruge alle musklerne til?

Illustrator: Anja Gram   Forfatter: Mikkel Milsgaard  
Alder: 4-8 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 


Info om far eller anden voksen mand
Skriv navnet på far, bonusfar, farfar/morfar eller en onkel. Denne person er igang med at bygge en hule i et træ til barnet, mens de taler om livets store spørgsmål. Det er denne person, der kender verdens stærkeste mand.


Info om mor eller anden voksen kvinde
Skriv navnet på mor, bonusmor, mormor/farmor eller en tante/faster. Denne person er ikke illustreret.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.