"Navn" & trolden i skabet

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Det kan være svært at falde i søvn, når der måske er en trold i tøjskabet henne i hjørnet. For vores hovedperson ved jo godt, at der ikke findes trolde. Men det er så nemt at glemme, når man ligger dér, under dynen, og det er mørkt og stille. Så er det meget nemmere, hvis man er vågen og på vagt. Så drømmer man heller ikke alle de dumme drømme. Til sidst finder vores hovedperson dog sin helt egen løsning. Det handler bare om at tænke på noget godt.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Anja Gram  


Bogserie: Dig & Mig
Alder: 4-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 8

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv her barnets fornavn.


Øvrige karakterer
Skriv navn eller titel på en voksen kvinde barnet bor sammen med.

Skriv navn eller titel på en voksen mand. Manden behøver ikke at bo sammen med barnet.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.