Bestil senest d. 18. dec. klokken 23:00 for at have dine bøger til juleaften 🎄 Men bestil I så god tid som muligt, hvis der skulle opstå forsinkelser hos posten! 📦

"Navn" & kæmpefisken

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Vores hovedperson er på fisketur. Det kan godt være kedeligt, når man sådan skal være tålmodig. Men så bringes historien om kæmpefisken på banen. En vaskeægte lystfiskerhistorie om en grøn og slimet kæmpefisk med tænder så skarpe som knive. Øjnene slår lyn, når den bliver sur, og der skal mindst to fuldvoksne mænd til at hive den i land. Det bliver også lidt uhyggeligt, for tænk nu, hvis kæmpefisken stadig er i søen. Lige dér. Under båden. Spørgsmålet er, om kæmpefisken bider på krogen?

Denne er anden bog i serien Dig & Mig, som handler om det helt særlige bånd mellem et barn og f.eks. dets forældre, tante/onkel eller bedsteforældre.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Anja Gram  


Alder: 4-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige informationer: 11

Leveringstid: 3-5 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet
Barnets kønSkriv barnets fornavn.


Info om far eller anden mand
Skriv 'far' eller navnet på far eller anden voksen mand, som barnet er på fisketur med.


Info om mor eller anden kvinde
Skriv 'mor' eller navnet på mor eller anden voksen kvinde.


Info om anden mand
Skriv navnet på en fiskemakker til den voksne mand.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.