Skriv barnets navn:
Personlig børnebog

"Navn" og blæsten

229,00 kr.
Gør bogen personlig

Om barnet, som ikke vil ud og lege i blæsevejret. Barnets voksne er ellers meget begejstrede for det vilde vejr og slet ikke forstår, at man nogle gange bare gerne vil sidde inde og passe sig selv.

Barnet kommer dog alligevel til at kigge ud på blæsten, der får hele haven og bladene på vejen til at hvirvle rundt. Vasketøjet får vinger, bladene danser og en paraply bliver til et sejl. Måske er en blæsevejrsdag ikke så kedelig alligevel?


Denne bog passer også rigtig godt til både enlige forældre, bonusforældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller voksne venner til barnet, og giver dig derfor gode muligheder for at tilpasse historien!Illustrator: Karin Lindeskov  Forfatter: Astrid Bjørnskov Thorhauge 
Aldersgruppe
4 til 10 år
pages
24 sider
Mål
21,5 x 15,5 cm
delivery time
3-4 hverdage
Svanemærket
Svanemærket

Personliggør "Navn" og blæsten

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet

 
Skriv her navnet på den gade, hvor barnet bor.
Skriv her hvilken form for institution, barnet går i.
Skriv navnet på barnets yndlingsfilm eller serie.

Info om far eller anden voksen mand

Skriv her 'far' eller navnet på barnets far, bedstefar eller anden voksen mand.

Info om mor eller anden voksen kvinde

Skriv 'mor' eller navnet på barnets mor, bedstemor eller anden voksen kvinde

Info om ven/veninde/jævnaldrende søskende

 

Info om mandlig ældre nabo (evt. fiktiv)


Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.