📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig børnebog "Navn" og blæsten

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Om barnet, som ikke vil ud og lege i blæsevejret. Barnets voksne er ellers meget begejstrede for det vilde vejr og slet ikke forstår, at man nogle gange bare gerne vil sidde inde og passe sig selv.

Barnet kommer dog alligevel til at kigge ud på blæsten, der får hele haven og bladene på vejen til at hvirvle rundt. Vasketøjet får vinger, bladene danser og en paraply bliver til et sejl. Måske er en blæsevejrsdag ikke så kedelig alligevel?


Denne bog passer også rigtig godt til både enlige forældre, bonusforældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller voksne venner til barnet, og giver dig derfor gode muligheder for at tilpasse historien!Illustrator: Karin Lindeskov   Forfatter: Astrid Bjørnskov Thorhauge  
Alder: 4-10 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

229,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 

Skriv her navnet på den gade, hvor barnet bor.Skriv her hvilken form for institution, barnet går i.Skriv navnet på barnets yndlingsfilm eller serie.

Info om far eller anden voksen mand
Skriv her 'far' eller navnet på barnets far, bedstefar eller anden voksen mand.


Info om mor eller anden voksen kvinde
Skriv 'mor' eller navnet på barnets mor, bedstemor eller anden voksen kvinde


Info om ven/veninde/jævnaldrende søskende 


Info om mandlig ældre nabo (evt. fiktiv)

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.