"Navn" & blæsten, der er ude på ballade

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Om barnet, som ikke vil ud og lege i blæsevejret, selvom barnets voksne er meget begejstrede for det vilde vejr og slet ikke forstår, at man nogle gange bare gerne vil sidde inde og passe sig selv. Barnet kommer dog alligevel til at kigge ud på blæsten, der får hele haven og bladene på vejen til at hvirvle rundt. Vasketøjet, der får vinger, bladene, der danser, og en paraply, der bliver til et sejl. Måske er en blæsevejrsdag ikke så kedelig alligevel?

OBS: Denne bog passer også rigtig godt til både enlige forældre, bonusforældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller voksne venner til barnet, og giver dig derfor gode muligheder for at tilpasse historien!Forfatter: Astrid Bjørnskov Thorhauge   Illustrator: Karin Lindeskov  


Alder: 4-10 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 19

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

229 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv her barnets fornavn.

Skriv her navnet på den gade, hvor barnet bor.Skriv her hvilken form for institution, barnet går i. Skal skrives i bestemt form.Skriv navn på barnets yndlingsfilm eller serie.

Øvrige karakterer
Skriv her navn eller titel på barnets far, bedstefar eller anden voksen mand.

Skriv her navn eller titel på barnets mor, bedstemor eller anden voksen kvinde

Skriv navn på en mandlig ældre nabo (evt. fiktiv).Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier