"Navn" bliver tingfinder

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Vores hovedperson har besøg af en god ven. De to venner keder sig lidt, og vennen begynder til at prale en smule. Men det er vistnok mest fordi, de ikke helt ved, hvad de ellers skal tage sig til. Men heldigvis er der hjælp at hente ... Sammen med den tålmodige voksen finder de på en leg, som skal vise, at det ikke altid handler om at have den største, fineste og dyreste ting, men derimod have lysten til at lege og finde på. Resultatet er et fantasifuldt fugleskræmsel, der holder jordbærbedet fri for fugle.

Denne er tredje bog i serien Dig & Mig, som handler om det helt særlige bånd mellem et barn og f.eks. dets bedsteforældre.
Forfatter: Mikkel Milsgaard   Illustrator: Anja Gram  


Bogserie: Dig & Mig
Alder: 4-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24
Personlige variabler: 12

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

239 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv barnets fornavn.


Øvrige karakterer
Skriv navn på en voksen mand. Manden kan være hovedpersonens far, bonusfar, onkel eller bedstefar, der er hjemme hos hovedpersonen.

Skriv navn på anden voksen. Kan f.eks. være mor, mormor, morfar eller tante. Denne person er ikke illustreret i bogenSkriv navnet på en god DRENGEven af barnet, som er på besøg.

Skriv et sted hvor hovedpersonen evt. skal hen på ferie - det må ikke være USA.

Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier