📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig børnebog "Navn" bliver tingfinder

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Om bogen

Vores hovedperson har besøg af en god ven. De to venner keder sig lidt, og vennen begynder til at prale en smule. Men det er vistnok mest fordi, de ikke helt ved, hvad de ellers skal tage sig til. Men heldigvis er der hjælp at hente ...

Sammen med den tålmodige voksen finder de på en leg, som skal vise, at det ikke altid handler om at have den største, fineste og dyreste ting, men derimod have lysten til at lege og finde på. Resultatet er et fantasifuldt fugleskræmsel, der holder jordbærbedet fri for fugle.

Illustrator: Anja Gram   Forfatter: Mikkel Milsgaard  
Alder: 4-8 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 

Skriv et sted hvor hovedpersonen evt. skal hen på ferie - det må ikke være USA.

Navn på far eller anden mand
Skriv navn på en voksen mand. Manden kan være hovedpersonens far eller bedstefar/onkel, der er hjemme hos hovedpersonen.


Navn på anden voksen
Skriv navn på anden voksen. Personen er sammen med børnene om aftenen og spørger ind til, hvad de har lavet om dagen. Denne person er ikke illustreret i bogen. Kan både være mand eller kvinde.

Navn på ven (DRENG)
Skriv navnet på en god DRENGEven af barnet, som er på besøg.Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.