"Navn" og Slynglen

Skriv barnets navn:

og vælg køn

At føle sig udenfor
Forside til "Navn" og Slynglen
Eksempel på "Navn" og Slynglen

Om bogen

En fantasifuld fortælling om ensomhed, venskab og om at opdage og tro på de goder sider af sig selv og andre.

Slynglen har nogle usynlige lange arme, der uden kontrol altid laver ballade og ulykker. En dag møder slynglen en fugl – en husmursejler spillet af dit barn – som ved et uheldigt videnskabeligt eksperiment, der involverede lidt for meget sodavand, er blevet alt for stor. Sammen supplerer de hinanden godt, og ved fælles hjælp når de deres mål – og finder til slut et stærkt og trygt venskab.

Fortællingen om ’Barn og Slynglen’ er kvalitetsgodkendt og anbefales af Maria Christensen, indehaver af Læseuniverset. Maria er uddannet folkeskolelærer og driver nu undervisningsstedet Læseuniverset i Aarhus og København, som tilbyder læseundervisning til læseudfordrede børn.
”Fortællingen om ’Barn og Slynglen’ er et brugbart helikopter-perspektiv for et barn, der føler sig anderledes, til at forstå, at der altid er noget, man kan elskes for. Med bogen får barnet hjælp til at se sine egne svage sider fra en ny vinkel – som styrker. Fortællingen giver også barnet et visualiserende indblik i, at der altid findes potentielle venner derude, – det gælder bare om, at turde at gå vejen sammen og acceptere sig selv og hinanden. Samtidig fortæller bogen i overført betydning om, hvordan vores personligheder er sammensat af både ’godt og skidt’ – og at vi alle har lidt af hvert”, udtaler Maria. Hun påpeger, at bogen er brugbar som både et udviklende element og en ren og skær trøst i svære perioder, hvor børn føler sig alene.


Alder: 5-9 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 24

Leveringstid: 3-4 hverdage
Fragt fra 29,00 kr., gratis ved køb for mere end 299,00 kr.!

249,00 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv barnets navn.Du skal her vælge hvilken hudtone Slynglen i bogen skal have. Vi foreslår, du vælger at give Slynglen samme hudtone som barnet, der skal have bogen. Dette kan lette barnets identifikation med Slynglen og dermed bogen.Skriv navnet på den by barnet bor i eller navnet på en by, barnet rigtigt godt kan lide at være i.Skriv her hvilken form for daginstitution, barnet går i. Det skal skrives i bestemt form.Skriv her barnets yndlingsslik.

Øvrige karakterer
Skriv titel og/eller navn på en ældre, rund kvinde, barnet rigtig godt kan lide.Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.