📚😍 3 for 2 - Gør et kup hos Min Bedste Bog! I hele juni kan du få en tredje valgfri bog gratis med i købet! 😍📚

Personlig barselsgave "Navn" og den hyggelige hule

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Barselsgave!
Forside til "Navn" og den hyggelige hule
Eksempel på "Navn" og den hyggelige hule

Om bogen

Perfekt til barselsgave!

Baby ligger lille og fin inde i mors mave. Udenfor hulens trygge og varme rammer kan baby svagt ane to stemmer. Den ene er varm og hyggelig, den anden lys og blid. Det er forældrene, der snakker sammen – de er ved at forberede sig på, at baby kommer ud af den hyggelige hule.

"Baby og den hyggelige hule" er en fin personlig gave, der er perfekt som barselsgave, til barnedåb og navngivning. Det er en lille sød og humoristisk fortælling om barnets tid i mors mave. Kan også bruges ved kejsersnit og for tidligt fødte børn, da hverken selve fødslen eller antal måneder barnet har været i maven nævnes!

I denne bog kender man barnets navn, køn og fødselsdato. Leder du efter en sød gravidgave til en kommende mor, hvor køn, navn og fødselsdato endnu ikke er kendt, kan vi varmt anbefale vores udgave til gravide her: Babyshower-bog

• Bogen kan også bruges til familier med to mødre.
• Bogen er bedst egnet til det førstefødte barn, da der ikke indgår søskende i historien. (Leder du efter en personlig børnebog til en storesøster eller storebror, kan du finde dem lige her: Navn bliver storebror og Navn bliver storesøster)
Forfatter: Stinne Bagger Mortensen   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  
Alder: 0-10 år   Mål: 21,5 x 15,5 cm   Sider: 28

Leveringstid: 3-4 hverdage

249,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Anvend ikke smileys, da de desværre ikke kan vises i teksten. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).

Oplysninger om barnet 
Skriv barnets fødselsdato, måned og år.

Info om mor
Skriv navnet på barnets mor.

Info om far eller anden mor
Skriv navnet på far, bonusfar eller anden mor. Denne person bor sammen med mor. Kan være både mand eller kvinde.

Info om øvrig karakter
Personen hjælper med at gøre børneværelset klar, laver frugtmos til babyen og kommer på barselsbesøg. Der kan godt tilføjes to personer.

Info om øvrig karakter
Personen hjælper med at samle en vugge og kommer på barselsbesøg. Der kan godt tilføjes to personer.

Sådan håndterer vi din data

Alle informationer bliver sendt og opbevaret krypteret. Dine informationer bliver ikke tilgået af medarbejdere hos Min Bedste Bog eller Min Bedste Bogs samarbejdspartneres medarbejdere, med mindre du henvender dig vedrørende din bestilling. Informationer, du oplyser, bruges udelukkende til at behandle din bestilling, og du kan til hver en tid få oplyst, opdateret eller slettet informationerne.