"Navn" & den hyggelige hule

Skriv barnets navn:

og vælg køn

Baby-
lykke
Forside til "Navn" & den hyggelige hule
Eksempel på "Navn" & den hyggelige hule

Om bogen

Baby ligger lille og fin inde i mors mave. Udenfor hulens trygge og varme rammer kan svagt anes to stemmer. Den ene varm og venlig og den anden lys og blid. Det er forældrene, der snakker sammen – de er ved at forberede sig til at baby kommer ud af den hyggelige hule.

"Baby og den hyggelige hule" er en fin personlig gave til en barnedåb, navngivning eller som f.eks. barselsgave. Og er en dejlig, bog som den lille hovedperson vil elske at få læst højt igen og igen.

• Bogen kan også bruges til familier med to mødre.
• Bogen er bedst egnet til det førstefødte barn, da der ikke indgår søskende i historien. (Leder du efter en personlig børnebog til en storesøster eller storebror, kan du finde dem lige her: Navn bliver storebror og Navn bliver storesøster)

Forfatter: Stinne Bagger Mortensen   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små
Alder: 0-7 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige variabler: 13

Leveringstid: 1-2 hverdage
Fragt fra 29 kr., gratis ved køb for mere end 299 kr.!

249 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv barnets fornavn.Vælg den hudtone der bedst ligner barnets.Skriv barnets fødselsdato dag, måned, år.Skriv navnet på det sted barnet kom til verden (Sygehus/Hospital).

Øvrige karakterer
Skriv navn på barnets mor.
Skriv navn på anden vigtig voksen. Kan være både mand eller kvinde

Skriv navn eller titel på voksen mand eller kvinde i historien. Han eller hun kommer på besøg og hjælper med at lave børneværelset klar.Skriv navn eller titel på voksen kvinde i historien. Hun kommer på besøg og taler i telefon med forældrene.Skriv navn eller titel på voksen kvinde i historien. Hun kommer med babymos.

Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier