En blog om personlige børnebøger, forældreliv, nærvær og hygge.

Blog

20. jun. 2019 11:28

Skab mere nærvær med en personlig børnebog.

Min Bedste Bog laver personlige børnebøger, fordi vi gerne vil have, at børn skal kunne genkende sig selv i historien. Barnet læser om sig selv i hverdagssituationer, men også i fantasifulde historier, hvor det drager på eventyr til eksempelvis dinosaurernes verden og verdensrummet.

10. maj 2019 10:34

Få den bedste børnehavestart med månedens bog!

At starte i børnehaven er en stor ting for barnet men også jer som forældre. Vi hos Min Bedste Bog har samlet de bedste råd, samt en huskeliste til jer, så i kan føle jer klar og forberedt til den store dag og i den forbindelse gjort "Navn" starter i børnehave til månedens bog!

05. dec. 2018 14:50

Guide: Nem julepynt fra den personlige børnebog ‘Navn’ holder jul

I vores personlige julebog ‘Navn holder jul’, der handler om nogle af de hyggelige juletraditioner, laver barnet blandt andet julepynt i form af søde juleengle og julestjerner. Den julepynt har vi nu lavet til nemme skabeloner, som I kan få glæde af her i julen!

11. apr. 2018 13:15

Jesper Buch om livet som forretningsmand og familiefar: Det fedeste er guldmomenterne.

I dette blogindlæg har vi taget en snak med Jesper Buch om hans oplevelse med Min Bedste Bog samt det at finde balancen mellem at være aktiv forretningsmand og familiefar.

23. mar. 2018 16:09

4 kreative ideer til personlig påskehygge

Hvad er bedre end at bruge påskeferien på nærvær og hygge med dem, der står en nærmest? Her kommer vi med 4 kreative bud på hyggelige aktiviteter i påsken!

19. mar. 2018 13:06

Min Bedste Blog

Byd velkommen til vores blog om personlige børnebøger, forældreliv og inspiration til mere nærvær og hygge!