Hyggelig historie: "Navn" & den bedste fødselsdag

Skriv barnets navn

Om bogen

“Godnat, og sov godt” siges der kærligt til barnet i denne personlige børnebog. Men barnet kan ikke sove - det er ved at boble over af bar spænding. For i morgen er det barnets fødselsdag!

Bogen er en sjov og finurlig fortælling om den bedste fødselsdag nogensinde set ud fra et barns perspektiv!

Dagen byder blandt andet på morgenvækning med sang og flag, skattejagt, besøg fra børnehaven eller skolen og masser af kreativitet og opfindsomhed. Og hvem ved - måske er det at bruge sin fantasi i virkeligheden den bedste gave…

Denne personlige gave kan også bruges til børn med enlige forældre, bonusforældre og forældre af samme køn.

På den sidste side kan barnet tegne sine egne fødselsdagsgaver.


Bogen er en unik og personlig fødselsdagsgave til en helt særlig lille person i dit liv! Forfatter: Anne Mette K Olesen   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Alder: 3-8 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 26
Personlige variabler: 11

Leveringstid: 2-3 hverdage
Fri levering ved køb af to eller flere bøger!

239,00 kr.

Gør bogen personlig

Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Skriv hvor gammelt barnet bliver, ikke hvor gammelt det er.Skriv her hvilken form for daginstitution barnet går i. Skriv ikke navnet på institutionen. Skrives i bestemt form.

Øvrige karakterer
Skriv navnet på mor eller anden forældre-figur. Kan være mand eller kvinde.Skriv navnet på far eller anden forældre-figur. Kan være mand eller kvinde.

Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier