Hyggelig historie: "Navn" & den hyggelige hule

Skriv barnets navn

Om bogen

Baby ligger lille og fin inde i mors mave. Udenfor hulens trygge og varme rammer kan svagt anes to stemmer. Den ene dyb og bamseagtig og den anden lys og blid. Det er mor og far, der snakker sammen – de er ved at forberede sig til at baby kommer ud af den hyggelige hule.

"Baby og den hyggelige hule" er en fin personlig gave til en gravid, eller som f.eks. barselsgave. Og er en dejlig, bog som den lille hovedperson vil elske at få læst højt igen og igen.

Bemærk at bogen er bedst egnet til det førstefødte barn, da der ikke indgår søskende i historien.
Forfatter: Stinne Bagger Mortensen   Illustrator: Mikkel Stubbe Teglbjærg  


Bogserie: Hyggelige Historier for de helt små
Alder: 0-7 år
Mål: 21,5 x 15,5 cm
Sider: 28
Personlige variabler: 13

Leveringstid: 2-3 hverdage
Fri levering ved køb af to eller flere bøger!

249,00 kr.

Gør bogen personlig


Oplysninger om barnet
Skriv her en personlig hilsen til barnet. Teksten vil findes på første side uafhængigt af historien (max 160 anslag).Barnets kønSkriv barnets fornavn.Vælg den hudtone der bedst ligner barnets.Skriv navnet på den gade hvor barnet bor.Skriv barnets fødselsdato dag, måned, år.Skriv navnet på det sted barnet kom til verden (Sygehus/Hospital).

Øvrige karakterer
Skriv navn på barnets far. Ikke som titel, men navn.
Skriv navn på barnets mor. Ikke som titel, men navn.
Skriv navn eller titel på voksen mand i historien. Han kommer på besøg og hjælper med at lave børneværelset klar.Skriv navn eller titel på voksen kvinde i historien. Hun kommer på besøg og taler i telefon med far.Skriv navn eller titel på voksen kvinde i historien. Hun kommer med Babymos.

Vil du hellere personliggøre en anden bog?

Arrow Andre Hyggelige Historier